Anderledes andelsbolig i Randers/Hornbæk

Du har nu mulighed for at komme til at bo i et velfungerende bofælleskab ved Gudenådalen i Randers, hvor en stor andelsbolig på 96 m2 er til salg.

Boligen er med sine 5 plan unik, og har et rustikt og moderne udtryk med massive trægulve og lyse vægge. Der er indgang fra den glasoverdækkede gade til køkken med spiseplads. Derfra er der seks trappetrin til boligens 2. Plan hvor der er spisestue med udgang til terrasse og den nordlige have, herudover findes det ene af boligens 2 værelser på dette plan. På 3. plan er der et lyst badeværelse og en mellemgang med fransk altan til gaden. Derfra er der yderligere 6 trin til den nederste stue og endnu et værelse, hvor der er hems med udsigt mod syd. Fra stuen på 4. plan er der igen 6 trin til den øverste stue, hvorfra der er flot lysindfald til begge stuer fra et stort sydvendt vindue. På 5. plan er der udgang til en fantastisk tagterrasse, hvor der er udsigt til den store sydvendte have, Svejstrup bæk og Gudenådalen.

Bofælleskabets fællesareal rummer gaden, torvet, fælleshuset, hyggerum, vaskerum, værksted samt to gæsteværelser. Fra det glasoverdækkede torv, er der udgang til en stor træterrasse og den sydvendte have, der ligger i direkte forbindelse til det fredede naturområde i Gudenådalen.

Bofællesskab er baseret på et ønske om socialt samvær kombineret med individualitet og privatliv. Hjertet i det sociale liv er fællesspisning 5 dage om ugen.

Boligen er centralt beliggende i Randers med få minutter til motorvejen og ligger tæt ved skole og daginstitution.

  • Pris for andel: kr. 757.142.
  • Husleje: kr. 3.892 inkl. vedligehold og fællesudgifter.
  • A conto el, vand og varme fx to voksne og et barn: kr. 2.183.

For fremvisning kontakt: Heinz Træger på telefon 5170 1418 eller Marianne Træger på telefon 2511 8464.